Veenendaal, Kerklaan 3

3905 MC

Utrecht

€ 1.095.000
(k.k.)
Te koop
  • Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3
  • Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3
  • Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3
  • Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3
  • Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3
  • Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3
  • Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3
  • Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3
  • Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3
  • Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3
  • Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3
  • Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3
  • Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3
  • Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3
Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3 Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3 Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3 Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3 Kamerverhuurpand - Veenendaal - Kerklaan 3
Foto's 14

Omschrijving

Deze royale vrijstaande (zorg)villa is multifunctioneel van bestemming, voorzien van een luxueuze afwerking, energiezuinig en ook nog eens gelegen aan een autoluwe straat op een perceel van 890m².

Met een vergunning voor kamerverhuur van 15 kamers is deze villa ook zeker geschikt als beleggingsobject. Deze 15 kamers zijn middels een eenvoudige verbouwing te realiseren.

De moderne vrijstaande villa biedt 1 slaapkamer op de begane grond en 5 slaapkamers op de verdieping. Daarnaast vind je in de woning 2 moderne badkamers, een luxe open woonkeuken, een ruime open zolder, royale dubbele garage, een badkamer op de begane grond en een kantoorruimte. De villa is ook nog voorzien van een royale oprit waar je meer dan genoeg auto's op kwijt kunt. De dubbele stenen garage heeft elektrisch bedienbare segmentdeuren. Dit is nog niet alles... De tuin is rondom de villa en is een oase van ontspanning en groen. De villa is voorzien van een hybride CV-ketel met maar liefst 23 zonnepanelen. Hierdoor beschikt de villa over een optimale energiebesparing en energieopbrengst en is de villa heel milieuvriendelijk.

De villa is gelegen in de wijk De Batterijen. De Kerklaan is een doodlopende straat, gesitueerd aan de rand van het bedrijventerrein de Batterijen. Op enkele minuten fietsen is NS station Veenendaal-De Klomp te vinden. Ook de uitvalswegen naar de A12 en A30, verschillende scholen en diverse sportaccommodaties zijn goed bereikbaar. Daarnaast vind je op korte afstand vind je wijkwinkelcentrum "De Ellekoot"  en het Centrum Veenendaal met talloze winkels en restaurants. Ook vind je op korte afstand natuurgebied De Grebbelinie.
 
Indeling
Begane grond:
Via de royale oprit kom je bij de voordeur van de villa. Voor de villa is ruimte voor meerdere auto's op de oprit. Door de stijlvolle dubbele deur kom je in de ruime ontvangsthal. In de hal vind je een toegangsdeur naar de garage, het washok, de toiletruimte, de badkamer, een slaapkamer, de vaste trap naar de verdieping en en een trapkast. Het washok is voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en droger, ook kan je via het washok naar de garage, maar ook naar de tweede garage en de kantoorruimte. De toiletruimte is voorzien van een toilet en een fonteintje. De moderne badkamer zit aangesloten op de hoofdslaapkamer en is voorzien van een dubbele wastafelmeubel, een toilet en een inloopdouche. De hoofdslaapkamer is voorzien van een inloopkast, openslaande deuren naar de tuin toe, daardoor heeft de slaapkamer veel natuurlijk licht. Via de hal kom je bij de open woonkeuken. De keuken is voorzien van een wijnkoelkast, een 4-pits inductiekookplaat, een dubbele Amerikaanse koelkast en een stoomoven, welke ook gemakkelijk als normale oven kunt gebruiken. Via de keuken ben je meteen in de woonkamer. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen, een allesbrander en plek voor een heerlijke werkplek. De living is afgewerkt met een PVC visgraatvloer. 

In de garage is voldoende ruimte voor verschillende opbergspullen, auto's of activiteiten ruimte. Achter de garageruimte is nog een kantoorruimte aanwezig.

Eerste verdieping 
Middels een vaste trap op de begane grond kom je op de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot vijf slaapkamers, een tweede badkamer, een toilet ruimte en een doorloopkamer. De slaapkamers zijn erg ruim en hebben grote raampartijen. De badkamer is voorzien van een wastafel, een douche en een ligbad. De toiletruimte is voorzien van een toilet en een fonteintje. Via de doorloopkamer, welke je ook kan gebruiken als slaapkamer of kantoorruimte, kom je bij de zolderkamer.  De doorloopkamer is een royale kamer met veel lichtinval. Via de doorloopkamer vind je de toegangsdeur naar de zolderruimte boven de garage. De zolderruimte is ideaal voor kantoor/bedrijf aan huis en biedt tevens de mogelijkheid tot het realiseren van extra (slaap)kamers. Via de vaste trap op de zolderkamer kan je naar de kantoorruimte en de garage op de begane grond. 

Tweede Verdieping
Middels een vlizotrap op de overloop van de eerste verdieping bereik je de ruime bergzolder. Hier is genoeg extra ruimte voor het opbergen van seizoensspullen of andere opberg spullen. 

Tuin:
De tuin is via verschillende deuren te bereiken. In de ruime groene tuin kom je helemaal tot rust. De heerlijke zithoek in de hoek van de tuin is perfect om in de late zomeravonden te genieten in je tuin met vrienden en familie. In het midden van de tuin is er ruimte voor een eettafel, waar je lekker met het gezin of vrienden buiten kunt ontbijten, lunchen, dineren of spelletjes doen. Via de rechterzijde van de tuin kom je in de voortuin. In de voortuin vind je voldoende ruimte voor een lounge. 

Bestemming
In 2007 is de villa gebruikt door een zorginstelling, met als doel het realiseren van een kortverblijfhuis voor verstandelijk gehandicapten. Om dit mogelijk te maken, is de bestemming gewijzigd van 'wonen' naar 'maatschappelijk’. Binnen de maatschappelijke bestemming is het gebruik van ‘wonen’ toegestaan. In de afgelopen jaren heeft de villa dienst gedaan als woonhuis, maar is ook prima geschikt voor andere (maatschappelijke) doeleinden, woonhuis of kamerverhuur. De villa heeft een vergunning voor het realiseren van 15 kamers.

Bijzonderheden:
  • De villa beschikt over 6 slaapkamers en een werkkamer;
  • Vloerverwarming op de hele begane grond;
  • Luxe keuken met uitgebreid aanbod aan inbouwapparatuur;
  • Slaapkamer en badkamer op de begane grond;
  • Hybride CV-ketel met 23 zonnepanelen;
  • Vergunning voor het realiseren van 15 kamers;
  • Nabij de op en afrit van de A12 gelegen.
Interesse?
Vul het reactieformulier in voor het maken van een bezichtigingsafspraak!

Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens, tekeningen en schaal kunnen geen aanspraken worden ontleend. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden.

=====================

This spacious detached (care) villa is multifunctional in use, equipped with a luxurious finish, energy-efficient and also located on a car-free street on a plot of 890m².
With a permit for letting 15 rooms, this villa is also suitable as an investment property. These 15 rooms can be realised through a simple conversion.

The modern detached villa offers 1 bedroom on the ground floor and 5 bedrooms upstairs. In addition, the house has 2 modern bathrooms, a luxurious open-plan kitchen, a spacious open loft, spacious double garage, a bathroom on the ground floor and an office space. The villa is also equipped with a generous driveway that can accommodate more than enough cars. The double brick garage has electrically operated segment doors. This is not all... The garden surrounds the villa and is an oasis of relaxation and greenery. The villa is equipped with a hybrid central heating boiler with no less than 23 solar panels. This provides the villa with optimum energy savings and energy output and makes it very eco-friendly.

The villa is located in the De Batterijen district. Kerklaan is a dead-end street on the edge of the De Batterijen business park. NS railway station Veenendaal-De Klomp is just a few minutes' cycle ride away. The arterial roads to the A12 and A30, various schools and various sports facilities are also within easy reach. Furthermore, at a short distance you will find neighbourhood shopping centre ‘De Ellekoot’ and the centre of Veenendaal with numerous shops and restaurants. You will also find nature reserve De Grebbelinie on short distance.
 
Layout
Ground floor:
Through the generous driveway you reach the front door of the villa. In front of the villa is room for several cars on the driveway. Through the stylish double door you enter the spacious reception hall. In the hall you find an access door to the garage, the laundry room, the toilet room, the bathroom, a bedroom, the fixed staircase to the first floor and and a stairs cupboard. The laundry room is equipped with connections for a washing machine and dryer, you can also access the garage through the laundry room, as well as the second garage and the office space. The toilet room has a toilet and a hand basin. The modern bathroom is connected to the master bedroom and features a double washbasin cabinet, a toilet and a walk-in shower. The master bedroom is equipped with a walk-in closet, patio doors towards the garden, therefore the bedroom has plenty of natural light. Through the hall you reach the open-plan kitchen diner. The kitchen is equipped with a wine fridge, a 4-burner induction hob, a double American fridge and a steam oven, which can also easily be used as a normal oven. Through the kitchen, you enter the living room. The living room has large windows, an all-round fireplace and space for a lovely workplace. The living room is finished with a PVC herringbone floor. 

The garage has enough space for various storage items, cars or activity space. Behind the garage area is another office space.

First floor 
A fixed staircase on the ground floor leads to the first floor. The landing gives access to five bedrooms, a second bathroom, a toilet room and a walk-through room. The bedrooms are very spacious and have large windows. The bathroom has a washbasin, a shower and a bathtub. The toilet room has a toilet and a hand basin. Via the walk-through room, which you can also use as a bedroom or office space, you reach the attic room.  The walk-through room is a spacious room with lots of light. Through the walk-through room you find the access door to the attic space above the garage. The attic space is ideal for a home office/office and also offers the possibility of creating extra (bed) rooms. Via the fixed staircase in the attic room, you can access the office space and the garage on the ground floor. 

Second floor
Via a loft ladder on the first floor landing, you reach the spacious storage attic. Here is plenty of extra space for storing seasonal stuff or other storage items. 

Garden:
The garden can be accessed through several doors. In the spacious green garden you can completely relax. The lovely seating area in the corner of the garden is perfect for enjoying late summer evenings in your garden with friends and family. In the middle of the garden there is room for a dining table, where you can enjoy breakfast, lunch, dinner or games with family or friends outside. Via the right side of the garden, you enter the front garden. In the front garden, you will find enough space for a lounge. 

Destination
In 2007, the villa was used by a care institution, with the aim of creating a short-stay home for the mentally disabled. To make this possible, the zoning was changed from ‘residential’ to ‘social’. Within the social destination, the use of ‘residential’ is allowed. In recent years, the villa has served as a residence, but is also perfectly suitable for other (social) purposes, residential or room rental. The villa has a permit to realise 15 rooms.

Details:
  • The villa has 6 bedrooms and a study;
  • Underfloor heating on the entire ground floor;
  • Luxury kitchen with extensive range of built-in appliances;
  • Bedroom and bathroom on the ground floor;
  • Hybrid central heating boiler with 23 solar panels;
  • Permit to realise 15 rooms;
  • Located close to the entrance and exit of the A12 motorway.
Interested?
Complete the reaction form to make a viewing appointment!

No claims can be derived from imperfections in the listed data, drawings and scale. The stated information is of a general nature and is no more than a non-binding invitation to enter into negotiations.

Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Kamerverhuurpand

Laatste wijziging

29-8-2024

Perceeloppervlakte

890 m2

Vloeroppervlakte

383 m2

Nadere specificatie oppervlakte

GBO

Bouwjaar

1998

Contractinformatie

Niet verhuurd

Vraagprijs

€ 1.095.000 k.k.

Eigendomssituatie

Volledig eigendom

Gemeente

Veenendaal

Sectie

K

Nummer

4415

Reactieformulier

Locatie

Kerklaan 3

Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Vergelijkbaar aanbod

Image of Fonteinkruid 6

Woudenberg

Fonteinkruid 6
Kantoorpand
€ 1.250.000
Image of Amersfoort, De Stuwdam 69

Amersfoort

De Stuwdam 69
Bedrijfspand
€ 179.750
Image of Eerste Bleekveldstraat 4 en Schoolstraatje 1

Tiel

Eerste Bleekveldstraat 4 en Schoolstraatje 1
Projectontwikkeling
€ 650.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.