Valkenburg, Daalhemerweg 17

6301 BJ

Limburg

€ 95.000
(k.k.)
Verkocht
  • Woning / appartement - Valkenburg - Daalhemerweg 17
Woning / appartement - Valkenburg - Daalhemerweg 17 Woning / appartement - Valkenburg - Daalhemerweg 17 Woning / appartement - Valkenburg - Daalhemerweg 17 Woning / appartement - Valkenburg - Daalhemerweg 17 Woning / appartement - Valkenburg - Daalhemerweg 17 - image 3
Foto's 4

Omschrijving

Te koop aangeboden per direct:

Een geheel te renoveren woonhuis in het gezellige en zeer geliefde centrum van Valkenburg a/d Geul, aan de voet van de Cauberg en in het hart van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Het object ligt op steenworp afstand van zowel het gezellige Grendelplein en de stille natuur van de Daalhemerweg en de Kasteelruïne. Het NS-treinstation en de autosnelweg A79 naar Maastricht en Heerlen-Aken zijn eveneens goed bereikbaar. In de directe nabijheid zijn ook diverse voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt, winkels, bibliotheek, sportcomplex en een basisschool. Tevens gelegen op loopafstand van onder andere het 'Geulpark' met haar visvijver, speeltuin, de Kasteelruïne en de kastelen Schaloen, Genhoes en Oost.

Het object is volledig gestript, asbest vrij en bouw klaar.

De bouwtekening met de daarbij behorende omgevingsvergunning - waarbij het is toegestaan om de dakconstructie te verhogen gelijk aan het buurpand – zijn aanwezig.

De meterkast is reeds vernieuwd en voorzien van gasmeter, watermeter, aardlekschakelaar, slimme meter en 4 groepen. 

De nieuwe kozijnen zijn reeds aanwezig en worden separaat ter overname aangeboden:

1x Voordeur beveiligd met 3 puntsluiting en anti inbraak 

3x draai kiep raam kozijn met ventilatie 

1x kunststof deur 

1x groot raam kozijn, 2 vleugels en verhuis functie met ventilatie 

1 x dakkapel kozijn, 2 vleugels draai kiep

Energielabel G

De prijs mag worden gezien als een “bieden vanaf” prijs.

Hoe nu verder? 

Bij interesse willen wij u vriendelijk verzoeken om ons even een kort bericht per e-mail te sturen. U ontvangt vervolgens aanvullende stukken zoals o.a. diverse foto`s van de huidige situatie, de verleende omgevingsvergunning, de tekeningen van de bestaande en nieuwe situatie en de kadastrale kaart.

Oplevering

Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Woning / appartement

Laatste wijziging

23-5-2023

Perceeloppervlakte

35 m2

Vloeroppervlakte

110 m2

Bouwjaar

1930

Contractinformatie

Niet verhuurd

Vraagprijs

€ 95.000 k.k.

Eigendomssituatie

Volledig eigendom

Gemeente

Valkenburg

Sectie

Valkenburg Limburg

Nummer

A 841

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Locatie

Daalhemerweg 17

Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Vergelijkbaar aanbod

Image of Boxcomplex - Wijchen

Wijchen

Adres op aanvraag
Garagebox
€ 24.900
Image of Amersfoort, De Stuwdam 69

Amersfoort

De Stuwdam 69
Bedrijfspand
€ 179.750
Image of

Vlissingen

Dynamoweg 9 a
Perceel
€ 185.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.